Module

TRENDIX contine modulele: contabilitate, gestiune, productie, mijloace fixe, salarii, fiind un program complet integrat. Este o solutie ERP (Enterprise Resource Planning) a carei scop este informarea si comunicarea intre entitati economice.

Contabilitate

Inregistrarea sintetica si analitica a tuturor operatiunilor societatii permite obtinerea situatiilor si rapoartelor necesare in analiza economica a activitatii comerciale, situatia soldurilor clientilor/furnizorilor pe facturi.

Detalii

Gestiune

Stocuri, transferuri, receptii si consumuri, pe scurt tot ce trebuie pentru o buna organizare eficienta a gestiunilor si a operatiilor specifice acestora, intr-un cuvant managementul gestiunii stocurilor.

Detalii

Productie

Definirea retetelor de productie, asamblare si dezasamblare, care faciliteaza intocmirea bonurilor de productie. Lucru in timp real cu modulul de gestiune si contabilitate.

Detalii

Mijloace Fixe

Evidenta mijloacelor fixe, pe gestiuni, activitati si altele precum si toate operatiile aferente acestora: transferuri, casari, intrari, iesiri. Calculul amortizarii, transferul in timp real si toate rapoartele necesare unei situatii clare a imobilizarilor.

Detalii

Salarii

Evidenta salariatilor, operatiilor de personal, a declaratiilor (somaj, pensie, comision carte de munca, 112), calculul salariilor si a retinerilor personalului, crearea fisierelor de transmitere catre institutiile statului, transfer catre contabilitate, totul intr-un modul complet si eficient.

Detalii

DMS

Este un modul destinat programarii si executarii lucrarilor de service auto, precum si a cumpararilor si rezervarilor de masini noi.

Detalii

TRENDIX contine module de contabilitate, gestiune, productie, mijloace fixe, salarii, fiind un program complet integrat. Este o solutie ERP (Enterprise Resource Planning), care raspunde prompt tuturor nevoilor de informare si comunicare intre entitati economice.

X
VREAU SA TESTEZ APLICATIA
X
* Denumire Client/Firma * Email-ul Dumneavoastra Nr. Dumneavoastra de Telefon Subiectul Mesajul
Trimite mesajul si testeaza aplicatia
Va multumim pentru interesul acordat. Cererea dvs. va fi procesata si veti fi contactat de un membru al echipei noastre in cel mai scurt timp.