Extensii :: Analiza Manager

Este o extensie speciala a programului care efectueaza o analiza completa a veniturilor si cheltuielilor dintr-o firma, pe o anumita perioada, pe care utilizatorul doreste sa o analizeze.

Program Analiza Manager - TRENDIX


   - este o extensie speciala a programului care efectueaza o analiza completa a veniturilor si cheltuielilor dintr-o firma intr-o perioada aleasa de utilizator.

   Este conceput sub forma unui arbore in care rezultatul unui nod este obtinut din suma subnodurilor.


   - nodurile sunt introduse si grupate de catre utilizator in functie de natura rezultatelor. Pentru a introduce un nod al arborelui se apasa butonul "Adauga nod".

Pentru adaugarea unui subnod se apasa butonul "Adauga subnod". Orice moficare efectuata in arbore trebuie salvata, salvare care se face cu ajutorul butonului "Salveaza arbore".

   - tipurile de rezultate care vor fi obtinute sunt definite de catre utilizator.

   Aceste rezultate pot fii directe definite in macheta care apare cand este apasat butonul "Tipuri rezultate", sau tipuri derivate obtinute din prelucrarea rezultatelor directe.   Aceasta prelucrare este posibila prin apasarea butonului "Tipuri derivate" existent in macheta in care se aleg tipurile de rezultate.
   - pentru a putea obtine suma pentru fiecare nod al arborelui trebuie editata formula de calcul aferenta ultimului nivel de subnoduri. Astfel se apasa pe butonul "Editeaza formula" si in machete care apare se seteaza formula aplicata acestui nivel   - unul din avantajele majore ale acestei extensii este posibilitatea de obtinere a unor grafice de evolutie lunara pentru fiecare nod al arborelui.   Acestea pot fii obtinute prin selectarea unui nod si apoi apasarea butonului "Grafic evolutie lunara". Astfel se deschide un fisier Microsoft Excel temporar care contine informatiile evolutiei lunare corespunzatoare nodului selectat.
   Acest fisier are mai multe foi de lucru. Prima foaie de lucru contine informatiile sub forma unui tabel , a doua contine un grafic comparativ pentru subnodurile directe nodului selectat, iar urmatoarele contin un grafic cu evolutia lunara pentru fiecare subnod.


 

Oferta financiara pentru TRENDIX Manager se construieste in functie de solicitarile si necesitatile fiecarui client.

 

 

 descarca gratuit trendix

 

 

 

X
VREAU SA TESTEZ APLICATIA
X
* Denumire Client/Firma * Email-ul Dumneavoastra Nr. Dumneavoastra de Telefon Subiectul Mesajul
Trimite mesajul si testeaza aplicatia
Va multumim pentru interesul acordat. Cererea dvs. va fi procesata si veti fi contactat de un membru al echipei noastre in cel mai scurt timp.